Zaloguj się




Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: Gra

  1. #1
    Nowicjusz
    Dołączył
    Apr 2015
    Postów
    8

    Postawi? Piw: 0
    Otrzyma? Piw:
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Siła reputacji
    0
    Array

    Domyślnie Gra

    Dzień Dobry ! Mianowice mam taki Problem gdy wczytuje karierę lub próbuje zacząć nową wszystko się ładuje wyskakuje przycisk start i nic gra się zawiesza i wyłącza! Proszę o pomoc dziękuje

  2. #2
    Super Moderator Awatar Kubas157
    Dołączył
    Aug 2009
    Lokalizacja
    Ma?opolska
    Imi?
    Jakub
    Ulubiona Maszyna
    Ursus, Bizon
    Wiek
    22
    Postów
    1 910

    Postawi? Piw: 741
    Otrzyma? Piw:
    Thanked 802 Times in 522 Posts
    Siła reputacji
    100
    Array

    Domyślnie

    jestem już troche zacofany aczkolwiek , może jak w ls 2013 masz mod który psuje ci zapis .. chyba że wgl nie masz modów ?




  3. #3
    Nowicjusz
    Dołączył
    Apr 2015
    Postów
    8

    Postawi? Piw: 0
    Otrzyma? Piw:
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Siła reputacji
    0
    Array

    Domyślnie

    Nie mam modów

  4. #4
    Legenda Awatar Zygfryd
    Dołączył
    Dec 2008
    Lokalizacja
    Mazowsze i Warmia
    Ulubiona Maszyna
    CLAAS LEXION :)
    Postów
    522

    Postawi? Piw: 77
    Otrzyma? Piw:
    Thanked 184 Times in 90 Posts
    Siła reputacji
    12
    Array

    Domyślnie

    Podaj Log. Tam wszystko jest zapisane w czym tkwi problem

  5. #5
    Nowicjusz
    Dołączył
    Apr 2015
    Postów
    8

    Postawi? Piw: 0
    Otrzyma? Piw:
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Siła reputacji
    0
    Array

    Domyślnie

    Gdzie można go sprawdzić ?

  6. #6
    Legenda Awatar Zygfryd
    Dołączył
    Dec 2008
    Lokalizacja
    Mazowsze i Warmia
    Ulubiona Maszyna
    CLAAS LEXION :)
    Postów
    522

    Postawi? Piw: 77
    Otrzyma? Piw:
    Thanked 184 Times in 90 Posts
    Siła reputacji
    12
    Array

    Domyślnie

    W dokumentach tam gdzie masz folder mods niżej jest plik log.txt Skopiuj wszystko co tam jest i wrzuć tu jako post. Zerknę na to

  7. #7
    Nowicjusz
    Dołączył
    Apr 2015
    Postów
    8

    Postawi? Piw: 0
    Otrzyma? Piw:
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Siła reputacji
    0
    Array

    Domyślnie

    Nie wiem czy to to ale masz : GIANTS Engine Runtime 6.0.2 (Build Date: Oct 29 2014)
    Copyright (c) 2008-2014, GIANTS Software GmbH (giants-software.com), All Rights Reserved.
    Copyright (c) 2003-2014, Christian Ammann and Stefan Geiger, All Rights Reserved.
    Application: FarmingSimulator2015
    Main System
    CPU: Pentium(R) Dual-Core CPU T4500 @ 2.30GHz
    Memory: 3036 MB
    OS: Windows NT 6.1 32-bit
    Physics System
    Version: 5.9.4
    Thread(s): 1
    Input System
    Keyboard enabled
    Mouse enabled
    Gamepad/Joystick disabled
    Force Feedback disabled
    Sound System
    Driver: OpenAL
    Version: 1.1
    Device: Generic Software
    Max. sources: 256
    Render System
    Driver: OpenGL
    Card Vendor: ATI Technologies Inc.
    Renderer: ATI Mobility Radeon HD 4500/5100 Series
    Version: 3.3.11672 Compatibility Profile Context
    Shader Version: 3.30
    GL_NV_texture_compression_vtc not supported
    max_texture_layers: 16
    GL_NV_vertex_program2_option not supported
    GL_NV_vertex_program3 not supported
    OpenGL initialization successful
    Hardware Profile
    Level: Low (forced)
    View Distance Factor: 0.750000
    Shadow Quality: 0.000000
    Skip Mipmaps: 1
    LOD Distance Factor: 0.750000
    Terrain LOD Distance Factor: 0.750000
    Foliage View Distance Factor: 1.000000
    Volume Mesh Tessellation Factor: 1.500000
    Tyre Tracks Segments Factor: 0.500000
    Farming Simulator 15 INT
    Version: 1.1.0.0 RC12
    Available Languages: en de fr es it pl cz hu nl ru jp pt cs ct br tr ro kr
    Language: pl
    Game vehicle types loaded
    Mod directory: C:/Users/Patryk/Documents/my games/FarmingSimulator2015/mods/
    data/sky/sky_day_night.i3d (12.99 ms)
    data/sky/rain.i3d (1.79 ms)
    data/sky/hail.i3d (1.07 ms)
    data/sky/dust.i3d (0.79 ms)
    data/maps/map01.i3d (27790.70 ms)
    data/maps/tutorials/tutorialFeeder.i3d (22.77 ms)
    data/vehicles/steerable/kuhn/kuhnSPVConfort12.i3d (592.76 ms)
    dataS2/character/player/player.i3d (1322.58 ms)
    data/vehicles/steerable/newHolland/newHollandT6160.i3d (959.01 ms)
    data/vehicles/frontLoaders/stoll/stollFrontLoaderFZ.i3d (186.76 ms)
    data/vehicles/frontLoaders/stoll/stollToolBaleFork.i3d (242.75 ms)
    data/maps/models/objects/roundbales/roundbaleHay_w112_d130.i3d (286.11 ms)
    data/maps/models/objects/roundbales/roundbaleStraw_w112_d130.i3d (82.69 ms)
    dataS/character/player/playerCCT.i3d (19.13 ms)

  8. #8
    Legenda Awatar Zygfryd
    Dołączył
    Dec 2008
    Lokalizacja
    Mazowsze i Warmia
    Ulubiona Maszyna
    CLAAS LEXION :)
    Postów
    522

    Postawi? Piw: 77
    Otrzyma? Piw:
    Thanked 184 Times in 90 Posts
    Siła reputacji
    12
    Array

    Domyślnie

    I to wszystko? Wydaje się,że jest trochę za krótki, ale jeśli jesteś pewien, że to cały, to jest czysty. I na oryginalnych mapach dzieje się to samo? I czy grałeś do tej pory na save'ie i to się nagle dzieje? Jeśli masz save, na którym Ci zależy to skopiuj go sobie, przeinstaluj grę i wrzuć ponownie. Patch 1.2 masz? I jeszcze jedna opcja. zanim przeinstalujesz, spróbuj jeszcze otworzyć plik w zapisie, który nazywa się economy.xml i usuń linijki

    <vehicleShopSale xmlFilename="data/vehicles/trailers/jenz/jenzHEM583.xml" discount="10" saleStartDay="19" saleStartHour="13" saleDuration="16" isRunning="true" />
    <vehicleShopSale xmlFilename="data/vehicles/cutters/capello/capelloQuasarHS16.xml" discount="20" saleStartDay="23" saleStartHour="14" saleDuration="6" isRunning="false" />
    <vehicleShopSale xmlFilename="data/vehicles/cutters/krone/kroneEasyCollect1053.xml" discount="15" saleStartDay="22" saleStartHour="12" saleDuration="36" isRunning="false" />
    <vehicleShopSale xmlFilename="data/vehicles/trailers/bergmann/bergmannHTW65.xml" discount="20" saleStartDay="23" saleStartHour="12" saleDuration="42" isRunning="false" />
    </vehicleShopSales>

    U Ciebie mogą być trochę inne, ale chodzi o to, aby usunąć wszystko co jest od <vehicleShopSales>
    do </vehicleShopSales> łącznie z tym

  9. #9
    Nowicjusz
    Dołączył
    Apr 2015
    Postów
    8

    Postawi? Piw: 0
    Otrzyma? Piw:
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Siła reputacji
    0
    Array

    Domyślnie

    Tak na na orginalnych to samo

  10. #10
    Legenda Awatar Zygfryd
    Dołączył
    Dec 2008
    Lokalizacja
    Mazowsze i Warmia
    Ulubiona Maszyna
    CLAAS LEXION :)
    Postów
    522

    Postawi? Piw: 77
    Otrzyma? Piw:
    Thanked 184 Times in 90 Posts
    Siła reputacji
    12
    Array

    Domyślnie

    Reinstal Cię ratuje. A grałeś już w ogóle na tym kompie w LS 15? Może komp nie daje rady? A gdy wywali Cię do pulpitu to jaki błąd?

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Podobne wątki

  1. gra
    By mikan in forum LS 2009
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 11-12-2009, 15:45
  2. gra
    By kubacz2 in forum LS 2009
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 10-10-2009, 17:47

Tagi dla tego wątku

statystyka

Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.