Zaloguj się




Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Gra

  1. #21
    Legenda Awatar Zygfryd
    Dołączył
    Dec 2008
    Lokalizacja
    Mazowsze i Warmia
    Ulubiona Maszyna
    CLAAS LEXION :)
    Postów
    522

    Postawi? Piw: 77
    Otrzyma? Piw:
    Thanked 184 Times in 90 Posts
    Siła reputacji
    12
    Array

    Domyślnie

    Nie ma takiej strzałeczki w kółku?

  2. #22
    Nowicjusz
    Dołączył
    May 2011
    Postów
    6

    Postawi? Piw: 0
    Otrzyma? Piw:
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Siła reputacji
    0
    Array

    Domyślnie

    Nie wiem czy chodzi o symbol tego jasno niebieskiego kółka, który pojawia się zamiast symbolu kursora myszy przy wczytywaniu (praca w tle czy jakoś tak to fachowo nazywają) - jak tak to pojawia się. Potem wystarczy ruszyć myszą lub wcisnąć dowolny klawisz na klawiaturze i mamy pulpit z tym komunikatem jak wyżej. Czekałem nie raz dłużej, że może gra ruszy ale bez skutku, kółko kręci się w nieskończoność i nie odpala.

  3. #23
    Legenda Awatar Zygfryd
    Dołączył
    Dec 2008
    Lokalizacja
    Mazowsze i Warmia
    Ulubiona Maszyna
    CLAAS LEXION :)
    Postów
    522

    Postawi? Piw: 77
    Otrzyma? Piw:
    Thanked 184 Times in 90 Posts
    Siła reputacji
    12
    Array

    Domyślnie

    Nie, nie o te kółko. Weź zrób screena z tym błędem i mi pokaż. A tak przy okazji, to ostatnio częsty problem z tym jest.. Już chyba 3 tematy są o tym. A masz aktualnego patch'a bodaj 1.2 chyba jest oficjalny

  4. #24
    Nowicjusz
    Dołączył
    May 2011
    Postów
    6

    Postawi? Piw: 0
    Otrzyma? Piw:
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Siła reputacji
    0
    Array

    Domyślnie

    Dokładnie, często są z tym problemy, czasami aktualizacja sterowników karty graficznej pomaga albo samego patch'a. U mnie sterowniki aktualizowałem, patch też mam 1.2 więc najnowszy do FS 15. Kombinowałem już też z usuwaniem linijek save'ach jak niektórzy sugerowali na forach i nic. Podaje link do screena:
    Kod:
    Tre?? widoczna tylko dla zarejestrowanych u?ytkownikw.

  5. #25
    Legenda Awatar Zygfryd
    Dołączył
    Dec 2008
    Lokalizacja
    Mazowsze i Warmia
    Ulubiona Maszyna
    CLAAS LEXION :)
    Postów
    522

    Postawi? Piw: 77
    Otrzyma? Piw:
    Thanked 184 Times in 90 Posts
    Siła reputacji
    12
    Array

    Domyślnie

    I jak klikasz zamknij to nic wiecej nie wyskakuje? To ja nie mam pojęcia co może być. Jedyne co mi jeszcze przychodzi do głowy to zainstalować na nowo Giants'a A jak masz oryginał, to po prostu napisz do supportu gry. Na pewno pomogą

  6. #26
    Nowicjusz
    Dołączył
    May 2011
    Postów
    6

    Postawi? Piw: 0
    Otrzyma? Piw:
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Siła reputacji
    0
    Array

    Domyślnie

    Nic więcej nie wyskakuje. tylko ten komunikat. Jeszcze gdzieś wyczytałem, że można zainstalować starszego patcha i zobaczyć co się będzie działo. Najpierw tak zrobię a potem dalej będę myślał

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Podobne wątki

  1. gra
    By mikan in forum LS 2009
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 11-12-2009, 14:45
  2. gra
    By kubacz2 in forum LS 2009
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 10-10-2009, 16:47

Tagi dla tego wątku

statystyka

Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.