Nie ma takiej strzałeczki w kółku?
Nie ma takiej strzałeczki w kółku?
Nie wiem czy chodzi o symbol tego jasno niebieskiego kółka, który pojawia się zamiast symbolu kursora myszy przy wczytywaniu (praca w tle czy jakoś tak to fachowo nazywają) - jak tak to pojawia się. Potem wystarczy ruszyć myszą lub wcisnąć dowolny klawisz na klawiaturze i mamy pulpit z tym komunikatem jak wyżej. Czekałem nie raz dłużej, że może gra ruszy ale bez skutku, kółko kręci się w nieskończoność i nie odpala.
Nie, nie o te kółko. Weź zrób screena z tym błędem i mi pokaż. A tak przy okazji, to ostatnio częsty problem z tym jest.. Już chyba 3 tematy są o tym. A masz aktualnego patch'a bodaj 1.2 chyba jest oficjalny
Dokładnie, często są z tym problemy, czasami aktualizacja sterowników karty graficznej pomaga albo samego patch'a. U mnie sterowniki aktualizowałem, patch też mam 1.2 więc najnowszy do FS 15. Kombinowałem już też z usuwaniem linijek save'ach jak niektórzy sugerowali na forach i nic. Podaje link do screena:
Kod:Tre?? widoczna tylko dla zarejestrowanych u?ytkowników.
I jak klikasz zamknij to nic wiecej nie wyskakuje? To ja nie mam pojęcia co może być. Jedyne co mi jeszcze przychodzi do głowy to zainstalować na nowo Giants'a A jak masz oryginał, to po prostu napisz do supportu gry. Na pewno pomogą
Nic więcej nie wyskakuje. tylko ten komunikat. Jeszcze gdzieś wyczytałem, że można zainstalować starszego patcha i zobaczyć co się będzie działo. Najpierw tak zrobię a potem dalej będę myślał